hvad er paranormalt ?

 

 
 
der er mange meninger, frygt og sagnomspundne myter om det paranormale. folk der har set for mange gyserfilm tror at det der foregår indenfor filmverdens specieleffekter om onde ånder og vampyrer som angriber og besætter mennesker, tror at det er sådan tingene hænger sammen.
kort sagt er det fuldstændigt fejlfortolket og den skade filmindustrien gør på mennesker er der desværre ingen vej uden om. Frygt skaber penge og omtale, det sammen sker der ved den paranormale omtale.
for at gøre det klart med det samme. Lever du et mere eller mindre normalt liv med alt hvad det indebærer, kan ånderne ikke gøre dig og din familie fortræd. Ja, de er her og de lever med os og iblandt os, på en anden dimension som de fleste mennesker ikke kan stille ind på.
 
i store træk er det paranormale alt hvad der overgår almindelig forstand eller forståelse.
det der ikke kan måles, bevises eller sættes ord på er paranormalt.
hvis ting flytter plads uden der er rørt ved genstanden.
hvis ting bliver væk på mere eller mindre uforklarelig vis, for pludselig at dukke op igen timer, uger eller år efter genstanden er blevet meldt savnet.
bevægelse i huset som kun kan fornemmes eller føles
pludselig temperaturændringer..
døre der smækker/knirker uden en vind rører på sig
lyde som ikke kan bestemmes indenfor en forklarelig årsag...
smådyr der dukker op om vinteren som ikke burde være i live på den tid..
 
som udgangspunkt er der ikke noget at frygte, andet end kan være ubehageligt hvis man ikke ved hvad årsagen kan være til det.
på baggrund af ovenstående er det muligt du har en buden gæst og måske burde få en husrensning hvis det genere dit daglige liv.
eller måske få en bedre forståelse/accept for hvad og måske hvorfor det forekommer netop i dit hjem.
 
Onde ånder:
Der findes mange begærlige og egoistiske mennesker.
Disse mennesker går ved deres død over til de jordbundne planer. Deres dødssøvn / hvile er som regel lang og når de vågner føler de det som om de stadig befandt sig levende på jorden, i besiddelse af samme lyster og begær som før. Missionærer fra højere planer (engle/mestre/guider) vil da opsøge disse ånder for at lære dem at forstå deres nye tilstandsform og samtidig vise dem vejen til en mere fuldkommen forholdelsesgrad. Disse ånder har da valget imellem at gå denne vej eller holde fast ved deres jordbundne natur. I sidste fald vil sådanne ånder stadig søge ned til det jordiske liv igen, hage sig fast hvor de kan komme til det og på denne måde udrette megen fortræd gennem deres påvirkninger (impulser) på levende mennesker.
Det skal så også siges at de såkaldte klæbeånder hører sjældnere og sjældnere til i vores tid da mange sjæle med de tendenser har fået gennemlevet dét i flere liv og fået det ud af deres system.
Derimod kan der måske opstå en tendens fra vores ny tids narkomisbrug at der i nogle tilfælde vil opstå nye situationer for de jordbundne og den åndelige verden. I 1800 og 1900 tallet var de forskellige narkotiske rusmidler ikke så udbredt som de er idag og de unge narkosjæle, dengang var lettere at påvirke til at gå mod lyset. Idag ser jeg en tendens på almindelig gadeplan at narkomanerne har en større viljestyrke i form af begærlighed, aggresitivitet og egoistiske mål for deres rus og ligegyldighed overfor deres mednennesker. Det er nemmere at komme til de forskellige narkotikaer end det var for bare 15 år siden og så er der derved kommet flere brugere/misbrugere. i skrivende stund (2011) håber jeg at jeg tager fejl omkring fremtidige klæbeånder.

 

Nutidens vampyrer:
Der findes mennesker med evner af det modsatte af healing, eller rettere mennesker der suger energien fra andre. bevidst eller ubevidst er det kun meget få personer der er bevidste om at de har det i sig og det er kun i meget enkelte tilfælde hvor det er ekstremt. følsomme personer kan mærke den slags mennesker men kan ikke altid sætte finger på hvorfor de bliver så trætte af at være sommen med en person eller flere personer i længere tid ad gangen. af en eller anden mærkværdig ting kan det i mange tilfælde være personer som f.eks handler med hurtiggående aktier stokexchange. forretningsmænd der handler i en rygende fart eller med hovedet under armen.

stefan Rosenberg 2011

 

mine tanker og viden:
healing er energioverførsel eller strømme som retter op på systemet i kroppen.
det vi spiser er også energi som overføres fra én energikilde til en anden..