Typiske spørgsmål

Bør jeg forberede noget specielt inden min clairvoyance-sitting ?

må jeg tage min ven eller veninde med ?

er der nogen bestemte emner du vil tage op ?

kan du sige noget om mit barn, nabo, mand, kone eller kæreste ?

Kommer du ud og laver clairvoyance ?

Etik, moral, tavshedspligt og klager

Spøgelseshistorier

Må jeg komme tidligere end aftalt ?

Healing: Virkning, eftervirkning. Hvordan og hvorledes.

Kan man få kontakt til ufødte mennsker ?

Kan man få kontakt til sine afdøde og høre om alt er ok, og spørge om hvorfor de har gjort som de har gjort ?

Kan man få mere ro over sig selv og overskud til at klare hverdagens problematikker ?

Laver du fjerneclairvoyance i form af et billed der bliver sendt pr. mail eller laver du clairvoyance over telefonen ?

 
     
 
 
 

 

skal jeg forberede noget specielt inden clairvoyancen ?

du kan eventuelt forberede 1 eller 2 spørgsmål som vi tager til sidst i clairvoyancen

jeg laver ikke nogen garanti for om netop dit spørgsmål bliver taget op

når du kommer skal du så vidt muligt fortælle mindst muligt om dig selv da det er nemmere for mig ikke at vide noget på forhånd

det er normalt ikke en samtale, det er mig der fører det meste af ordet.

du skal bare svare ja, nej eller måske hvis jeg er i nærheden af det rigtige og hvis det giver mening for dig

det er ikke meningen at jeg skal bevise for dig at der er en åndelig verden

du bør møde op med et åbent og positivt sind, så er det nemmere for mig. det er dog ikke noget krav,

det er helt i orden at være skeptisk overfor det

 

 

 

 
 

 

 

kan du sige noget om mit barn, nabo, mand, kone eller kæreste ?

jeg stiller ikke ind på din partner, kæreste, kone, ven, veninde, eller barn medmindre dit barn er under 14år.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

er der nogen bestemte emner du vil tage op ?

de emner jeg tager op med dig kan variere meget gang til gang, jeg har ikke nogen fast arbejdsplan hvor hvert emne bliver taget op. jeg lader den åndelige verden vælge hvilke emner der er vigtige for dig at tale om

jeg vil nok ikke komme alt for meget ind på fremtiden da den er noget usikker og vi har jo vores frie vilje til at lave den om.

 

 
   
 

 

må jeg tage min ven eller veninde med ?

clairvoyancen foregår som regel 1 til 1. Der er desværre ikke rigtig mulighed for at ven eller veninde venter, uden at kunne lytte med. da clairvoyancen er fortrolig og kun drejer sig om den person der får clairvoyancen, vil det ikke være hensigtsmæssigt at der er andre der lytter med. det er muligt at jeg kommer ind på følsomme emner der kun vedrører klienten.

Kommer du kun for at få healing er du velkommen til at have din ven eller veninde med

der er tilgengæld mulighed for at din rejsekammarat kan vente på den hyggelige café som ligger lige på hjørnet mens jeg du er til clairvoyance hos mig. Der er også mulighed for en tur til stranden som ligger 10 minutters gang fra mig. anden mulighed er 5 minutter væk, amagercenteret eller den butiksfyldte Amagerbrogade

Kik eventuelt på kortet

 

 

 

 
 

 

 

Etik, moral, tavshedspligt og klager

Etiske regler

En kompetent clairvoyant:

 1. stiller aldrig ind på en person, der ikke har bedt om det

 2. (mis)bruger aldrig sine evner i festligt lag og under indtagelse af spiritus eller andre rusmidler

 3. fortæller aldrig om død, ulykke og alvorlige sygdomme

 4. viser respekt og indlevelsesevne overfor sin klient

 5. har tavshedspligt

 6. har stor Ansvarlighed - Etik og Moral

 7. har en god skelneevne

 8. tilbyder clairvoyancen optaget på elektronisk medie eller i skriftlig form

Klageadgang:

 • Klienter til Clairvoyant Foreningens medlemmer kan indgive skriftlig klage til foreningens formand for clairvoyancer foretaget inden for Danmarks grænser.

 • Klagen behandles af den samlede bestyrelse. Klageren og medlemmet orienteres om bestyrelsens beslutning.

 • Beslutningen kan ikke ankes.

 • Bestyrelsen kan udstede skriftlig advarsel til medlemmet eller i særlig grelle tilfælde ekskludere medlemmet med øjeblikkelig varsel

 

 
Tilbage    

Kommer du ud og laver clairvoyance ?

Som udgangspunkt foregår clairvoyancen som regel på min adresse.

Under særlige omstændigheder kan der godt træffes anden aftale.

Ved demonstrationer for en større forsamling skal der laves en særskildt aftale, og der bør tages med i overvejelsen om det skal være clairvoyance, afdøde-kontakt, sittings, homeparty eller andet.

 
Tilbage

Spøgelseshistorier:

 

vi alle har dårlige erfaringer med fortællinger af sindsoprivende spøgelseshistorier ligesom alle har hørt at nogen ikke overlevede et faldskærmsudspring...
jeg har "overlevet" mange hundrede faldskærmsudspring og set indtil flere spøgelser. Det gør det ikke nødvendigvis til dårlig erfaring at opleve enkelte dårlige episoder ud af mange... skræk i livet er ikke det samme som skræk på livet.

hvad du oplever her i livet er en lærdom som du ikke bør frygte og dem på den anden side er på ingen måde farlige

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage

Healing: virkning, eftervirkning. Hvordan og hvorledes.

healing hos mig foregår roligt og afslappet, siddende på en stol, mens jeg sidder overfor dig, ved siden af dig eller bag dig afhængig af energien og healingsformen.

Healing foregår med og uden håndspålæggelse. Det er vigtigt du føler dig tryg hos mig og jeg vil understrege at jeg ikke rører intimsteder så du kommer til at føle dig krænket på nogen måde.

jeg vil typisk be dig om at lukke øjne så dine indtryk kommer indenfra og energien kan flyde let.

Efter en healing kan man godt føle sig svimmel eller har kvalme dagen efter.. Selvom healingen hos mig er overstået på en times tid, fortsætter energien med at arbejde på krop og sind i op til 48 timer (typisk kun 24 timer)

det er vigtigt du drikker rigeligt med vand bagefter og dagen efter og helst ingen alkohol eller spiritus. The og kaffe er ikke rent vand og har ingen hjælpende effekt på healingen og dens eftervirkninger.

Det er rimeligt vigtigt du ikke er påvirket af alkohol eller andre euforiserende rusmidler når du kommer til healing hos mig. dels fordi jeg bliver påvirket af det og healingen kan have en anden effekt på dig end ønsket.

hvis du kommer påvirket alligevel vil jeg godt have du fortæller mig det inden jeg går igang, så tager vi den derfra. :-)

husk på at jeg har tavshedspligt uanset hvad du fortæler mig eller hvad jeg får ned...

 

 

Må jeg komme tidligere end aftalt ?

For ikke at forstyrre min forberedelse på din ankomst eller den klient før dig, vil jeg bede dig om ikke at komme tidligere end 10 minutter før aftalt tid.

 

 

 

Kan man få kontakt til ufødte mennsker ?

man kan man godt få kontakt til ufødte mennesker da sjælen jo er energi og lever for evigt og når vi ikke er på det fysiske plan (jorden) er vi på det åndelige plan.
Men lige umilbart fornemmer jeg dit spørgsmål mere er rettet mod om der kan skabes kontakt til dit ufødte barn. Dertil vil jeg svare at i princippet kan det godt lade sig gøre, men har dog ikke prøvet det før og ej heller hørt om det, da barnet er i en fase af livet hvor koncentrationen omkring tilvendingen til det fysiske plan er stor.
Jeg kan sige så meget for at gøre dig måske lidt roliger: barnet, eller det kommende barn ved godt hvad du er for én og hvad du kan tilbyde... og faren med !!
Som man sagde i gamle dage at barnet ikke har valgt forældrene, forholder sig faktisk omvendt..!!
Den sjæl som bliver dit kommende barn har valgt DIG og FAR til opgaven uanset det fremtidige udfald.

 

 

Kan man få kontakt til sine afdøde og høre om alt er ok, og spørge om hvorfor de har gjort som de har gjort ?

Jaah der kan godt laves kontakt til afdøde, og de kan give et budskab hvis den eller de ønsker det eller der er behov for det... det skal så dertil siges at den åndelige verden er intilligent, så selvom du føler det er vigtigt og livsnødvendigt er det ikke sikkert de har den samme opfattelse... det er jo ikke en telefonsamtale man har med dem, det er jo om man så må sige en død linie.. hahaaha!
Den åndelig verden er og lever iblandt os på en højere vibration/frekvens som de fleste på det fysiske plan ikke kan se eller opfatte...

 

 

 
 

Kan man få mere ro over sig selv og overskud til at klare hverdagens problematikker ?

Nu er det jo sådan med clarivoyance eller klarsyn som det hedder oversat til dansk, at det er et stykke værktøj man kan bruge omkring sin her og nu situation. Og det giver ofte mere ro og overskud i hverdagen. Fortiden kan også komme ind hvis det er relevant for nutiden/fremtiden. I princippet kan hele in fortid beskrives som kan læses i din aura. Åndelige guider er ogå en god hjælp til at fortælle hvad rer rører på sig i livet. Som regel får man nogle ting med hjem man bør/kan arbejde med hvis man evt. Er i tvivl om det store billed/mål. Det kan også være små ting man har arbejdet med såsom tanker der bliver ved med at dukke op. Ikke om man skal tage støvler eller gummisko på fordi det måske begynder at regne. Mere problemstillinger man er i tvivl om så hverdagen mere kommer til at flyde.
I bund og grund handler det om at lære, det er derfor vi bliver ved med at reinkarnere og kommer tilbage på jorden. Der er nogle svar man kan få, men ik dem alle. Så på nogle punkter er det bare om at stramme ballerne sammen og se hvad der kommer.
Vi har jo alle vores frie vilje og vi bliver hele tiden stillet overfor nogle valg vi skal træffe her i livet. Er der noget den åndelig verden vil have os til stiller de mulighederne til rådighed. Men vi vælger selv om vi vil tage udfordringen op eller ej. Hvis vi ikke vil nu bliver vi stillet overfor valget senere i livet eller i følgende liv. Der er masser af tid, det er kun os inkarneret der går med ur på armen. Tid i den åndelige verden er ikke den samme som vores...
Det skal også lige nævnes at den åndelige verden er ren ubetinget kærlighed. Så hva end du har gjort ved dig selv eller andre, bliver du ikke straffet for. Men derimod kommer det tilbage til dig som en karmabue som er lov om årsag og virkning på et eller andet tidspunkt. Så hvis du er kærlig overfor andre kommer det tilbage til dig på en kærlig måde. Og hvis du har gjort nogen fortræd, kommer det til at gør dig fortræd i et senere liv. Det er kun et spørgsmål om en lærerproces vi alle skal igennem og det endelig mål er ren kærlighed som vi alle kommer til at opleve om ca. 3000år ifølge det fysiske jordplans beregning.

 

 

 

 

 

Laver du fjerneclairvoyance i form af et billed der bliver sendt pr. mail eller laver du clairvoyance over telefonen ?

Nej..!!

i nogle enkeltstående tilfælde gør jeg det på personer som har været hos mig én eller flere gange... men det er ikke noget jeg har lyst til, og ej heller kan du forvente at jeg vil gøre det på dig...